Kennismakingsworkshop van een hele dag te Hasselt

11-10-2019 tot 11-10-2019
Professionals

Natuurpunt Hasselt

Putvennestraat 112

3500 Hasselt

Trainer
Kennismakingsworkshop van een hele dag te Hasselt

Inschrijven

Prijs: € 0,00
Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

 

Beste hulpverlener, herkent u een van deze situaties?

  • Cliënten die hun leven laten leiden door boosheid, verdriet, angst, schuldgevoelens of een laag zelfbeeld?
  • Cliënten die je al jarenlang begeleidt zonder dat je fundamenteel iets veranderd krijgt aan hun draagkracht?
  • Cliënten die agressief communiceren, impulsief reageren, of net enkel doen wat er van hen verwacht wordt, waar alle vitaliteit uit verdwenen is?
  • Ken je collega’s die best wat meer rust en mentale energie kunnen gebruiken? Die graag wat steviger zouden staan? Misschien is jouw team daar wel aan toe?

Wil je deze moeilijke situaties aanpakken met een wetenschappelijk bewezen, efficiënt en fris hulpverleningsmodel? Dat is precies waar ACT over gaat! Dit is niet de zoveelste hype! ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Het is een gedragstherapeutisch behandelingsmodel met een theoretische fundering waar decennialang aan gewerkt werd. Het leuke aan dit model is dat het niet alleen toegepast kan worden in een therapeutische setting.

In een relatief korte opleiding leer je frisse, concrete, tastbare en vooral levensingrijpende technieken en inzichten waar je als hulpverlener – met welke vooropleiding of doelgroep je ook werkt – mee aan de slag kan! Als extraatje leer je als hulpverlener met deze opleiding hoe je voor jezelf sterker kan staan, beter in je vel en in je functie kan zitten. Bovendien weten we uit ervaring dat het ook heel krachtig en sfeer bevorderend werkt binnen teams die de opleiding samen hebben gevolgd. Diverse organisaties, zoals psychiatrische ziekenhuizen, CCG’s, gespecialiseerde behandelingscentra, CAW’s en OCMW’s, voorzieningen in de bijzondere jeugdzorg en de gehandicaptenzorg trainen hun personeel inmiddels in ACT en maken intussen deel uit van de enthousiaste ACT-gemeenschap.

Nieuwsgierig? Wel, we zouden je graag van harte willen uitnodigen om kennis te maken met Allegre en wat we kunnen betekenen voor jou en je cliënten.

 

  • 11/10/2019
    10:00 - 17:00

 

Facturatie en betaling