Bootcamp workshop: Nabijheid in de therapeutische relatie

26-03-2021 tot 26-03-2021
Professionals

De Halte

Sint-Quirinusstraat

3550 Heusden-Zolder

Trainer
Bootcamp workshop: Nabijheid in de therapeutische relatie

Inschrijven

Prijs: € 0,00
Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Veiligheid om nieuw gedrag te leren is essentieel. Hoe veilig ben jij als therapeut voor je cliënt? Je daagt je cliënt uit en tegelijkertijd zorg je ervoor dat het veilig genoeg is. Deze evenwichtsoefening, dit jongleren voor gevorderden is wat je elke sessie doet. Hoe bewust ben je daarmee bezig? Op welke unieke manier doe jij dat? Wil je graag meer leren hoe je dit best doet? In deze workshop laten we je experiëntieel voelen wat je doet en waarom je het doet. Op een handige manier de koers in je therapeutische relatie bepalen geeft grond onder je voeten.

 

Trainers: Olga Matheusen en Fran Geudens

Olga en Fran zijn beide therapeutische coaches doordrongen van ACT en RFT. Als een kompas op hun weg kwamen ze vele jaren geleden ACT tegen. 
Na het volgen van basis en bootcamps werden ze beiden geslecteerd voor de tweejarige verdiepingsopleiding contextuele gedragstherapie.
Doorheen verdere opleiding en supervisie blijven ze ACT en de nieuwste ontwikkelingen van RFT toepassen in alle aspecten van hun professionele en levens uitdagingen. 

  • Fran is trainer in ACT en mildheid in het multidisciplinair centrum De Prikkel in Geel. Ook als loopbaanbegeleider is mensen bijstaan in hun werk steeds de rode draad in haar carrière.
  • Olga geeft therapeutische coaching in haar praktijk en ACT training en transformatie workshops als freelance trainer voor Allegre. Daarnaast is ze ook praktijk lector aan Thomas More Hogeschool en loopbaanbegeleider.

 

Facturatie en betaling