Bootcamp 2020 workshop: ACT 4 Kids beginners – 28 september

28-09-2020 tot 28-09-2020
Professionals

LITC

p/a Nike Europese Logistieke Campus

Nikelaan 1
2430 Laakdal
Trainer
Bootcamp 2020 workshop: ACT 4 Kids beginners – 28 september

Inschrijven

Prijs: € 0,00
Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Trainer

  • Monique Samsen

 

Deze workshop laat je kennis maken met ‘Acceptance & Commitment Therapy’ en hoe je dit op een speelse en ervaringsgerichte wijze kunt toepassen via het ACT4kids model. Dat accepteren, oftewel meedragen van moeilijke gevoelens, beter is om er tegen te vechten, dat inzicht is snel verkregen, maar dan...hoe doe je dat dan? En hoe maak ik dat inzicht eigenlijk duidelijk aan kinderen? En hoe weten kinderen en jongeren zelf in hun dagelijks leven wat de goede momenten zijn om iets anders te doen dat ze gewend zijn om te doen? Deze vragen worden beantwoord door het ACT4kids-model. 

Het ACT4kids-model is de basis van waaruit je werkt en helpt je structuur geven aan je begeleiding en geeft kinderen, jongeren en hun ouders handvatten in de toepassing van ACT in hun dagelijks leven. ACT4kids leert kinderen hun hart te volgen en de hindernissen die ze daarbij tegenkomen, zoals verlies, falen, afwijzing of ongeluk te nemen zoals ze zijn. Het kind mag er zijn. Wat deze ook denkt, voelt of doet. Hij of zij is al helemaal goed.

Stap voor stap neemt Monique je mee in deze workshop en maak je kennis met alle psychologische processen/vaardigheden die middels ACT versterkt kunnen worden. We zullen interactieve en creatieve oefeningen doen die je op jezelf toepast en die ingeleid worden door uitleg over de theoretische achtergrond.

Meer informatie over ACT4kids kun je vinden op www.act4kids.nl

 

Er is een workshop voor beginners en eentje voor gevorderden (mensen die al ervaring hebben met ACT).

 

Facturatie en betaling